luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Cursuri Yoga Brasov

Cursuri Yoga Brasov

5 mantre frumoase de practicat la cursuri yoga Brasov

Persoanele care participa la cursuri yoga Brasov, stiu ce sunt mantrele. Acestea sunt un fel de vibratie vindecatoare pentru mintea noastra. Ele sunt un mijloc puternic de a focaliza mintea in timp ce ne umplem constiinta cu vibratii pozitive.

Mantrele sunt unice pentru fiecare persoana. Ceea ce rezoneaza cu o persoana, poate nu rezoneaza cu alta. Continuati sa incercati cateva alte mantre diferite pana cand le gasiti pe cele care functioneaza pentru dvs. Iata cinci mantre pe care sa le incerci in timpul practicii!

Mantre pentru cursuri yoga Brasov

Exista cateva mantre pe care merita sa le incercati cand participati la cursurile de yoga. Va prezentam cateva exemple in continuare.

1. Om Mani Padme Hum

Om Mani Padme Hum este fara doar si poate, una dintre mantrele spre care merita sa va indreptati atentia. Aceasta mantra, populara in traditia budista, va ajuta sa va deschideti chakra gatului, promovand comunicarea si exprimarea clara.

Om Mani Padme Hum va poate ajuta de asemenea, sa renuntati la atasamente, precum si la propriul tau ego. Aceasta mantra in sine este surprinzator de puternica si profund relaxanta.

2. Sat Nam

Sat Nam este adesea scandat in timpul unei practici de yoga Kundalini. In general, este tradus ca: „Adevarul este numele meu”. Aceasta mantra simpla dar puternica, ne ajuta sa profitam de puterile noastre intuitive.

Cursuri Yoga BrasovDe asemenea, mantra Sat Nam ne ofera acces la propriul nostru adevar interior, care ne ajuta sa ducem vieti mai puternice si mai autentice. Cand cantati in tacere sau cu voce tare, faceti partea Sat mai lunga decat Nam.

3. Om Namah Shivaya

Aceasta mantra superba il onoreaza pe zeul yoga cunoscut sub numele de Shiva, care este cunoscut si ca stapanul yoga. El reprezinta transformarea profunda si transmutarea.

Cantarea acestei mantre frumoase ne ajuta sa ne transmutam fricile in incredere. Ne permite sa ne reconectam la pamant si sa ne ancoram in momentul prezent.

In timp ce cantati „ Om Namah Shivaya ” din nou si din nou, este ca si cum ati spune: Doamne Shiva, va rog sa ma ajutati sa-mi transform neincrederea in stabilitate si stabilitate. Va rog, indepartati-mi temerile si inlocuiti-le cu o incredere puternica si constanta.

Om este vibratia creatiei, Namah inseamna a te pleca si Shivaya este un termen pentru Domnul Shiva. In timp ce cantati aceasta mantra, imaginati-va ca va plecati in fata propriului adevar si intelepciune interioara, in timp ce luati puterea si increderea pe care le invoca Domnul Shiva.

4. Om Dum Durgayei Namaha

Om Dum Durgayei Namaha este o mantra puternica ce poate fi practicata la cursuri yoga Brasov. Este o mantra care o invocape zeita hindusa Durga.

Este o razboinica de foc care manuieste o sabie in timp ce calareste un tigru. Ea ne ajuta sa ne omoram temerile. Aceasta mantra ajuta la restabilirea chakrei plexului nostru solar, despre care se crede ca corespunde cu energia puterii personale. Este, de asemenea, o mantra pentru a ne spori increderea in sine.

5. Hreem Shreem Kleem Paramaeshwari Swaha

Mantra Hreem Shreem Kleem Paramaeshwari Swaha actioneaza ca o meditatie care ne poate ajuta sa ne vindecam relatiile. Daca exista o relatie care are nevoie de vindecare, fie ca este una romantica sau nu, repeta aceasta mantra frumoasa de 108 ori.

Hreem este o mantra bija care invoca o perceptie clara si o vedere clara. Shreem invoca o abundenta de energie pozitiva, vindecatoare. Kleem este de asemenea, o mantra bija care atrage actiunile necesare vindecarii. Paramaheshwari reprezinta realitatea suprema, femininul divin suprem. Swaha inseamna „a oferi” sau „preda”, ca si cum ati oferi rugaciunile de vindecare unui foc sacru.

Aceasta mantra ne ajuta sa predam controlul asupra rezultatelor, precum si asupra actiunilor si comportamentelor altei persoane. Cantand aceasta mantra la cursuri yoga Brasov, este ca si cum am cere sentimente, ganduri si actiuni care vor cultiva vindecarea intr-o anumita relatie.

About optica.brasov

Check Also

Wafters Ananas

Wafters Ananas

Wafters Ananas Alegand acest Wafters Ananas, veti lua o decizie foarte buna. Pescuitul este o …

Close