luni , august 2 2021
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete de lemn pentru foc

O piata momentan libera, la nivel national, este cea a fabricarii incalzitorului termic numit Brichete De Lemn Pentru Foc. Aceasta piata propune fabricarea de combustibili solizi cu dublu impact ecologic. Produsul finit va beneficia de un cost foarte redus. Va fi implementat pe piata un incalzitor termic care dispune de costuri economice.

Se are in vedere, pe termen indelungat, ca acest incalzitor sa inlocuiasca lemnul de foc precum si gazele naturale. Brichetele de lemn vor oferi posibilitati nenumarate de depozitare, comparativ cu lemnul pentru foc. Vor fi fabricate in asa fel incat sa prezinte o gama vasta de avantaje. Potentialii cumparatori vor avea cunostinta despre beneficiile oferite de utilizarea acestor brichete de lemn.

Brichete de lemn pentru foc

Este o premiera pe piata romaneasca. La nivel mondial este deja o practica. Se acorda inclusiv fonduri europene nerambursabile in vederea dezvoltarii acestei ramuri energetice si ecologice. Uniunea Europeana incurajeaza dezvoltarea acestei industrii de prelucrarea a deseurilor lemnoase. Exista cantitati nelimitate de materie prima. Produsul finit, respectiv Brichete De Lemn Pentru Foc poate avea dubla folosinta. Va fi utilizat atat de consumatorii casnici, cat si de consumatorii industriali.

Brichete De Lemn Pentru FocSe va asigura un cost de productie foarte scazut comparativ cu lemnul de foc, spre exemplu. Astfel, pretul de vanzare al brichetelor din rumegus va fi cu aproximativ douasprezece procente mai scazut decat costul existent pe piata al lemnului de foc. Deci, costul final va reprezenta, din nou, un avantaj net superior altor incalzitori termici.

Vor fi luate in calcul toate masurile necesare crearii unui mediu concurential adecvat. Va fi analizat venit mediu al consumatorilor. Potentialii cumparatori casnici nu dispun de venituri foarte mari. In schimb, in sectorul industrial exista surse de finantare.

Brichete de lemn pentru foc

Potentialii consumatori vor avea in vedere si randamentul brichetelor de lemn, atunci cand acestia analizeaza pretul de consum. In urma unei analize atente, va rezulta faptul ca pretul brichetelor de lemn domina pretul altor incalzitori termici. Rumegusul rezidual rezultat in urma prelucrarii lemnului reprezinta materia prima utilizata pentru fabricarea de Brichete De Lemn Pentru Foc. Reprezinta inlocuitorul perfect al lemnului de foc.

About optica.brasov

Check Also

Placa Carton Natur Gofrat

Placa Carton Natur Gofrat

Placa Carton Natur Gofrat Alegeti mereu o Placa Carton Natur gofrat. Cartonul este un material …

Close