duminică , noiembrie 27 2022
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Proiectare Studiu De Solutie Brasov

Proiectare Studiu De Solutie Brasov

De ce este necesara o proiectare studiu de solutie Brasov?

In viata de zi cu zi oamenii se confrunta cu diverse probleme, una fiind nevoia de proiectare studiu de solutie Brasov. Fireste, nu toata lumea are aceasta problema si nu zi de zi apare o astfel de problema.

Cei care insa au nevoie de un astfel de studiu, incearca mereu sa rezolve aceasta problema cat mai rapid. Nu este un subiect despre care sa existe foarte multe informatii, deci poate fi o adevarata provocare.

Cum trebuie sa procedeze cei care au nevoie de studiul de solutie dar si informatii despre acesta, aflati in continuare. Cititi asadar cu mare atentie pentru ca informatiile de mai jos va pot fi de ajutor la un anumit moment dat. Celor care au acum nevoie de proiectarea studiului de solutie, articolul le poate fi de mare ajutor.

Proiectare Studiu De Solutie Brasov

De ce sa alegeti serviciile de Proiectare Studiu De Solutie Brasov? Asadar, sa vedem cand si de ce este nevesara proiectarea studiului de solutie. Acesta se refera racordarea locurilor de productie/consum la retea, care se afla in vecinatatea limitelor de activitate ale operatorilor de distributie. Solutia de racordare este stabilita in cadrul unui studiu de solutie.

Proiectare Studiu De Solutie BrasovAcest studiu poate fi elaborat in cazurile prevazute de regulament si la solicitarea utilizatorilor. Nevoia de proiectare studiu de solutie poate fi pentru racordarea la reteaua electrica. Aici ne referim la reteaua electrica de distributie de tensiune medie sau joasa. Este o situatie intalnita in locurile de producere si consum.

1. In cadrul unui studiu de solutie sunt analizate atat variantele de racordare la retelele care apartin operatorului de distributie, cat si variante de racordare la retelele care apartin in schimb operatorilor. Acesti operatori, pentru respectivul loc de producere/consum, reprezinta operatori de distributie daca, dupa caz:

  • racordarea utilizatorului la oricare dintre retelele de distributie invecinate este posibila din punct de vedere tehnic, dar nu este evident care dintre solutiile de racordare posibile are costuri minime;
  • utilizatorul solicita acest lucru

2. In mod obligatoriu, studiul de solutie trebuei sa contina justificari pentru cazul in care nu a inclus analizarea de solutii. Acest studiu de solutie trebuie sa contina justificari ca nu a retinut ca solutii de racordare posibile pe cele conform carora, utilizatorul urmeaza sa fie racordat la reteaua operatorului de distributie.

De retinut

In legatura cu studiul de solutie trebuie mentionat faptul ca trebuie sa fie avizat de catre comisia tehnica de avizare a operatorului de distributie 1, si de cea a oricarui operator de distributie 2, la reteaua caruia se va face racordarea, in conformitate cu variantele studiului de solutie.

Avizarea studiului de solutie de catre un operator de distrubutie 2 nu este obligatorie in cazul in care nu a fost elaborat studiul de catre acesta. Nu este necesara nici daca studiul nu a inclus printre solutiile fezabile variante de racordare la reteaua de distributie apartinatoare.

Acest studiu vine avizat de fiecare data de catre operatorul de distributie 1, chiar si in situatia in care nu sunt prevazute decat variantele de racordare la reteaua electrica apartinantiare unui operator de distributie diferit.

Cine ma poate ajuta?

Asadar, acestea sunt informatii de baza cu privire la serviciile de proiectare studiu de solutie Brasov. Exista firme de specialitate care presteaza astfel de servicii. Puteti gasi pe Google firmele care se ocupa de proiectarea acestor studii. Aceste firme va pot fi de mare folos si va pot ajuta in cel mai scurt timp.

About optica.brasov

Check Also

Containere Modulare

Containere Modulare

Sunt eficiente birourile din containere modulare? Stiati ca multe companii din Romania au birourile din …

Close