sâmbătă , februarie 4 2023
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Remorca Cu Macara

Remorca Cu Macara

Cat de eficienta poate fi o remorca cu macara?

Exista transporturi care nu pot fi efectuate decat daca exista o remorca cu macara. Poate va intrebati ce are atat de special o astfel de remorca si de ce doar aceasta poate fi folosita. Acest articol va ofera informatiile de care aveti nevoie in acest sens, deci merita sa cititi pana la final.

Ce transporturi se pot efectua doar cu o remorca cu macara?

Exista anumite tipuri de marfa care nu pot fi incarcate manual. De cele mai multe ori, in momentul in care marfa nu poate fi incarcata manual, se foloseste stivuitorul. Pentru incarcarea paletilor cu marfa, nu exista solutii mai eficiente decat stivuitorul.

Remorca Cu MacaraExista insa si situatii in care chiar si stivuitorul poate fi inutil. Apare intr-o astfel de situatie si intrebarea “Cum va fi incarcata marfa in remorca?”. Ei bine, singura solutie ramasa este reprezentata de o remorca cu macara.

Pentru anumite tipuri de marfuri, cum ar fi oalele din beton folosite pentru fantani, aceasta este solutia perfecta. O asemenea oala are inele de prindere, iar carligul macaralei va prinde de inelele respective oala. O va incarca in remorca si se va putea efectua transportul pana la destinatia dorita. La destinatie, se procedeaza la fel si pentru descarcarea oalelor din beton.

Containerele maritime sau chiar si cele folosite pentru fabricarea locuintelor se incarca la fel. Vor fi ridicate de macara si asezate in remorca iar la destinatie vor fi date jos din remorca la fel, cu macaraua.

Cand se doreste transportul stalpilor de curent din beton, la fel se procedeaza. Nu pot fi incarcati in remorca decat in acest fel, ridicati de o macara. La destinatie, se foloseste din nou macaraua si pentru a da jos stalpii.

Pe santier, cand este necesara ridicarea unor marfuri foarte grele, poate fi folosita din nou o asemenea remorca cu macara.

Concluzie

O remorca cu macara poate fi dupa cum se poate vedea, deosebit de eficienta in mai multe situatii. Trebuie insa precizat ca nu toate remorcile au aceiasi capacitate de incarcare.

De asemenea, nu fiecare macara poate ridica aceiasi greutate si la aceiasi inaltime. Deci, alegerea trebuie facuta cu o foarte mare atentie.

About optica.brasov

Check Also

Proiectare Studiu De Solutie Brasov

Proiectare Studiu De Solutie Brasov

De ce este necesara o proiectare studiu de solutie Brasov? In viata de zi cu …

Close