luni , august 2 2021
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Tabara Ski

Tabara Ski

Tabara Ski

Tabara Ski ofera cursuri si activitati in aer liber, in special in zilele insorite. Partiile de schi de pe crestele muntoase sunt adaptate diferitelor grupe de varsta. Atat copii, cat si adolescentii sunt bineveniti. Este alegerea unei vacante perfecte. Vacanta de iarna intr-o tabara de ski este dorinta oricarei familii de a petrece timp impreuna. Multitudinea locatiilor de top situate imprejurul partiilor de schi este un avantaj major.

Posibilitatea alegerii locatiei confera diversitate in alegerea beneficiilor. Facilitatile sejurului sunt numeroase. Alegerea locatiei potrivite este individuala. Taberele se organizeaza in diferite locatii. Zona muntoasa se intinde pe intreg cuprinsul tarii. In aceste conditii, taberele de ski se organizeaza in diferite regiuni. Posibilitatea de alegere a pachetelor oferite este binevenita.

Tabara SkiTabara Ski

De mici, copiii adora activitatile recreative. Partiile inzapezite sunt un punct de atractie pentru cei mici. Tabara Ski este tabara ideala pentru copii. Aici ei intalnesc alti copii. Comunica cu acestia, isi fac prieteni noi. Invata sa fie responsabili. Incep sa practice schiatul in conditii de siguranta. Indrumarea profesionala a acestora este asigurata de instructori calificati. Parintii pot participa si ei la cursurile de ski alaturi de cei mici. Este recomandat ca cei mici sa faca miscare. Acestia au posibilitatea de initiere si perfectionare in schi. Vor merge pentru prima data pe o partie de schi. Vor fi echipati corespunzator. Schiurile vor fi de dimensiuni mici. Vor purta in permanenta casca si ochelarii de soare. Vor fi atenti la tot ceea ce le va spune instructorul de ski.

Tabara Ski

Programarea activitatilor desfasurate se va face cu respectarea unui anumit interval orar. Dimineata se serveste micul dejun. Apoi la Tabara Ski incep cursurile efective. Durata unui curs este de patru ore, cu o singura pauza. Pauza are loc dupa primele doua ore. Apoi urmeaza masa de pranz. Preparatele culinare sanatoase ajuta la imbunatatirea conditiei fizice. Cei mici se vor simti minunat. Urmeaza programul de odihna de doua ore. Dupa acest program, copiii au posibilitatea sa mearga la sanius. Pot face plimbari in aer liber alaturi de parinti si prieteni. Seara nu va fi lipsita de surprize. Focul de tabara va fii atractia serii.

About optica.brasov

Check Also

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapie Brasov Este bine sa tineti cont de avantajele oferite de Kinetoterapie Brasov. Veti vedea …

Close